Alternative

Napenergia
E-Solar


Cégünk a napenergia területén komplett szolgáltatást nyújt, felméréssel, engedélyeztetéssel, tervezéssel, kivitelezéssel és karbantartással, az Ön egyéni igényei alapján is!

RészletekErösáram
E-Power


Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az erősáramú villamos hálózatok (lakó-, kommunális és ipari szegmensben egyaránt) kivitelezésben, és berendezések szerelésben.


Részletek


Gyengeáram
E-low voltage


Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a gyengeáramú villamos hálózatok (behatolás jelző rendszer, CCTV rendszer, LAN hálózatok, tűzjelző rendszerek) kivitelezésben, és berendezések szerelésben

RészletekTervezés
E-Plan


Erősáramú és gyengeáramú villamos hálózatok komplett villamos tervezését vállaljuk az alapföldelő rendszerektől egészen az épületinstallációs eszközökön át a gyengeáramú hálózatokig.

RészletekSzakértés
E-Engineer


Cégünk komplett szolgáltatást nyújt villamos mérnöki feladatok ellátásában, felülvizsgálatokban felelős műszaki vezetői, illetve műszaki ellenőri munkák ellátásában.

RészletekHírlevél feliratkozás

Tudta, hogy áramszámlája akár 0 forint is lehet?

Napelemek segítségével ugyanis most már Ön is könnyedén megtermelheti háztartása számára a szükséges energiát. A napelemek nem terhelik tovább sem a közvetlen környezetét, sem a pénztárcáját.Hogyan lehet a szünetmentes áramszolgáltatást biztosítani?

Bár az energia termelése és felhasználása napelemek esetében egyenetlen (reggel és este magasabb a fogyasztás, a napelemek pedig napközben termelnek), a rendszer gondoskodik a kiegyenlítésről. A megtermelt többletáramot Önnek nem szükséges raktároznia, azt a rendszer az országos áramhálózatba engedi, ahonnan hiány esetén automatikusan kapja vissza a szabadon felhasználható energiát. Az elhasznált és a visszatáplált energia később elszámolásra kerül. Érdemes nullszaldóra törekedni, éppen ezért a megfelelő méretezése kulcsfontosságú. Ideális esetben a körültekintően megtervezett napelemes rendszer a háztartás teljes villamosenergia-fogyasztásának fedezésére alkalmas lehet.Amennyiben az általunk javasolt napelemes befektetés meghaladná a megtakarításait, a finanszírozási kérdésekben is segítség kaphat.

Pénzügyi partnerüknek köszönhetően Ön a piaci hiteleknél jóval kedvezőbb finanszírozású hitelhez juthat.